Sisteme Fotovoltaice Craiova

Panouri Solare Fotovoltaice Craiova

Sisteme Fotovoltaice Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Sisteme Fotovoltaice Craiova: Panouri Solare Fotovoltaice Craiova.



Distribuitor produse WESTECH SOLAR in Dolj (Craiova)
Panouri solare si instalatii solare pentru apa calda menajera si aport la incalzire


  
Instalaţiile solare WESTECH funcţionează pe toata durata anului, indiferent de cât de scăzute sunt temperaturile din timpul iernii. Tuburile vidate, prin tehnologia lor de izolare oferă apă caldă menajeră şi aport la căldură chiar şi la -30 grade Celsius. Agentul termic de încălzire colectează energia termică produsă de elemenţii heat-pipe şi o transferă prin ţevi de cupru bine izolate către schimbătorul de căldura din boiler. Recomandat este boilerul bivalent, acesta având posibilitatea de conectare a instalaţiei solare la centrala existentă.

Instalatiile solare sunt insotite de certificatele de calitate ale firmei Westech-Solar, necesare pentru obtinerea subventiei de stat.

Calitatea produselor este garantata de urmatoarele certificari:

  • EN12975 - Europa Prüfnorm
  • Solar Keymark - SPF- Elvetia
  • BAFA - Germania
  • ISO9001
  • DIN CERTCO - Germania

Avantajele panourilor solare:Panouri Solare Craiova

  • Economie de 80% din cheltuielile pentru apa calda menajera
  • Economie de 30% din cheltuielile pentru incalzirea locuintei
  • Functioneaza pe tot parcursul anului
  • Durata de viata a sistemului este de 30 de ani
  • Stabil in functionare si nu prezinta pericol
  • Nu polueaza mediul, astfel reduceti emisiile de CO2 pe locuinta
  • Durata de functionare fara service 20 de ani
  • GARANTIE 10 ANI pentru TUBURI SOLARE VIDATE
  • GARANTIE 5 ANI pentru COLERTOR SOLAR
  • GARANTIE 7 ANI pentru BOILER/PUFFER
  • GARANTIE 2 ANI pentru AUTOMATIZARI
  • GARANTIE 2 ANI pentru POMPE/VASE

 

 


Panouri Fotovoltaice
Panouri Solare Craiova
 
Pentru a avea energie electrica de la soare, aveti nevoie de un panoul solar ce are o celula solara sau mai multe celule. Celula solara absoarbe o parte din particulele de lumina ce cad pe aceasta, numite si fotoni. Fiecare foton contine o cantitate mica de energie. Atunci cand un foton este absorbit, acesta elibereaza un electron din materialul celului solare. Deoarece fiecare parte a celulei solare este conectata la un cablu, un curent va trece prin acesta. Celula va produce electricitate ce poate fi folosita instantaneu sau inmagazinata in acumulatori.
Energia electrica este produsa atat timp cat panoul este expus la lumina. Materialele din care sunt fabricate celulele solare sunt semiconductoare si au o durata de viata de cel putin 20 de ani. Randamentul panourilor solare va scadea in timp. Ritmul de scadere in timp al randamentului este garantat de fiecare producator de panouri solare. Uzura panourilor este data de mediul inconjurator si modalitatea de montaj a acestora.
 
Apa calda menajera

Panourile solare nepresurizate se monteaza deasupra celui mai de sus consumator, de obicei pe acoperisul casei, folosind panta acoperisului pentru a obtine o inclinatie de aproximativ 45 de grade necesara pentru ca razele sa pice perpendicular pe tuburi.

Partea acoperisului, unde se va monta panoul trebuie sa aiba o orientare sudica. Daca aceasta conditie nu este indeplinita, soarele nu isi va trimite razele pe panou pe tot parcursul zilei. Daca orientarea este sud-estica, atunci soarele va bate mai mult dimineata si dupa-amiaza, iar daca orientarea este sud-vestica, soarele va bate mai mult dupa-amiaza si seara.

In cazul montarii pe acoperis, fixarea se face prin intermediul unor talpi metalice, iar etansarea se face cu garnituri de cauciuc si silicon.

Presiunea minima a coloanei de apa calda este data doar de inaltimea la care este montat panoul.


Incalzire prin pardoseala

Sistemele de incalzire in pardoseala pot fi instalate in orice tip de podea, oferind confort caselor dumneavoastra (bucatarie, baie, hol, camere de zi, dormitoare), cladirilor publice (scoli, gradinite, sali de sport, camine de batrini, banci, birouri, biserici, supermagazine, restaurante), cladirilor industriale (hale de depozitare, hale de productie), pana la constructii de drumuri si poduri la incalzirea pentru topirea zapezii si a ghetii de pe suprafete deschise cum ar fi: zone de acces la garaje, trepte exterioare, parcari, piste de rulaj pe aeroporturi, piste de decolare si aterizare, poduri, terenuri de sport, stadioane.

Galerie foto